SEOSolutions presents

Sali nunti Sibiu

Restaurant Ilean Sibiu , este o locatie nu foarte noua , dar este un local foarte cunoscut de sibieni si nu numai. Recent renovat Restaurant Sibu Ileana va asigura petrecerea unor momente minunate , intr-un cadru rafinat si intim , ideal pentru a lua masa impreuna cu cei dragi.
Restaurant Ileana Sibiu este punctul de atractie pentru simplul fapt ca este un restaurant cu specific romanesc si pentru ca dispune de Sali nunti Sibiu . La Restaurant Sibiu Ileana se pot organiza parastase, petreceri, botezuri , nunti. Sali nunti Sibiu dispune de o capacitate de 180-200 de locuri , decorat intr-un cadru elegant si intim, iar personalul nostru bine instruit va sta la dispozitie , totul pentru ca oaspetii dumneavoastra sa nu duca lipsa de nimic.
Dispunem de toate dotarile necesare pentru reusita oricarui eveniment important din viata dumneavoastra. Restaurant Ileana, este un restaurant specializat in organizarea de evenimente. Nu sunt probleme cu parcarea sau vecinii , iar personalul nostru este unul supercalificat.
Deasemenea ne mandrim cu Crama Ileana , care se afla la subsolul restaurantului. Fiind in Transilvania , decorulu Cramei Ilana este unul specific zonei ardealului , avand posibilitatea de a admira costumele traditional autentice romanesti , expuse intr-un decor printre vasele de ceramica , stergarele traditionale si legaturile vegetale atarnate spre uscare, toate acestea pentru a va simti intr-un cadru romanesc.
Doar la restaurant Ileana veti putea savura cele mai bune preparate traditional romanesti , gatite dupa retete autentice romanesti si muzica live de petrecere .
Nu mai asteptati si intrati pe site-ul nostru www.restaurantileana.ro si faceti o rezervare pentru a petrece cu prieteni dumneavoastra o seara romaneasca.
Ambientul romanesc alaturi de gustul mancarii , profesionalismul personalului nostru si nu in ultimul rand preturile corecte fac ca oferta noastra sa fie pentru o intalnire de afaceri , o cina romanrtica sau un eveniment special din viata dumneavoastra , sa fie greu de refuzat . Conceptia noastra este ca munca sa ne aduca bucurie. Cea mai buna metoda de a ne bucura de munca noastra este sa ne asiguram ca toti clientii nostril sunt fericiti.
Va asteptam intr-un spatiu autentic romanesc si veti gasi sarea si piperul in bucatarie , ambianta si ospitalitate .
www.restaurantileana.ro va asteapta!