SEOSolutions presents

Roza Cruce

Prin intermediul acestei pagini web, autorul doreste sa informeze cititorul de faptul ca site-ul rozacruce.com este primul site care a tradus aceste informatii pe piata din romania. Desii nu este de mult timp in mediul online prezent, autorul site-ului rozacruce.com doreste sa aduca la cunostinta cititorului ca pe site-ul mai sus mentionat se pot dezbate tot feluri de subiecte legate de Cosmogonia & Filozofia Rozicruciana precum si alte subiecte interesante , cum ar fi: Sanatate si Vindecare scrise de aceeas autor Max Heindel .

Daca doriti sa achizitionati aceste carti recomand comandarea lor de pe site-ul http://rozacruce.com, deoarece pretul este cel mai mic din Romania, dar si datorita faptului ca propietarul acestui site, este prima persoana care a reusit traducerea acestei carti in limba romana.

Tot pe acest site, autorul va asteapta la dezbaterea multor subiecte pe teme filozofice si nu numai, mai ales pe tema Roza Cruce , Cosmogonia & Filozofia Rozicruciana de Max Heindel .

Pentru informatii suplimentare intrati pe site, sau contactati autorul la adresa de email ADRIANANASTASIU_3@HOTMAIL.COM sau la numarul de telefon + 40 745/981.909