SEOSolutions presents

meniu nunti sibiu

Restaurant Ileana Sibiu este un local de zi cu zi pentru fiecare categorie de varsta si pentru fiecare buzunar , este un restaurant foarte cunoscut si apreciat de sibieni si nu numai. Foarte recent renovata Restaurant Sibiu Ileana va gazduieste pentru a petrece cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra inconjurati de un cadru intim si elegant iar personalul nostru bine instruit este pregatit in orice moment pentru a sta la dispozitia dumneavoastra ori de cate ori veti avea nevoie. Pentru simplul fapt ca Restaurant Ileana Sibiu este unul dintre primele restaurante cu specific romanesc din Sibiu , este punctul de atractie a tuturor gurmanzilor de mancare romaneasca. Restaurant Sibiu Ileana vine in ajutorul dumneavoastra prin organizarea oricarui tip de evenimet , punandu-va la dispozitie in incinta aceleiasi locatii Sali nunti sibiu , recent renovata avand o capacitate de gazduire de 180 – 200 de persoane. Sali nunti sibiu dispune si de un spatiu generos pentru dans , iar personalul nostru va sta la dispozitie cu cele mai bune sfaturi pentru organizarea oricarui tip de eveniment. Va astemptam oferta dumneavoastra de meniu impreuna cu parerile si sugestiile dumneavoastre pe adresa noastra de e-mail www.restaurantileana.ro .Dispunem de toate dotarile necesare in fucntie de tematica aleasa petrecerii pentru reusita oricarui eveniment important din viata dumneavoastra.
Daca doriti sa petreceti o seara cu prietenii in stil 100% romanesc ‘’Crama Ileana ‘’ aflandu-se la subsolul restaurantului , intr-un decor specific zonei ardealui , unde lingura de lemn si farfurima din ceramica , costumele traditionale zonei din Marginimea Sibiului , legaturile vegetale atranate spre uscare precum si stergarele traditionale toate fac parte din decorul Cramei care va fi deschisa pana in noapte tarziu pentru cei mai veseli petrecareti. Doar la noi va veti putea incanta papilele gustative cu cele mai declicioase preparate din bucataria romaneasca , gatite dupa retete proprii si autentice. Ambientul romanesc dar si preturile corecte fac ca odata ce ati trecut pragul restaurantului nostru sa va mai intoarceti cu placere la noi.
Nu mai stati pe ganduri si intrati pe site-ul noastru www.restaurantileana.ro si faceti o rezrevare pentru a petrece o seara de neuitat alaturi de cei dragi sufletului dumneavoastra.


botezuri sibiu

meniu nunti sibiu