SEOSolutions presents

calculator distante rutiere

Aplicatia?distante rutiere - http://www.distanterutiere.seowebconsulting.net ">calculator distante rutiere ?, a fost proiectata pentru a ajuta persoanele care folosesc aceasta aplicatie sa usureze calatoria de afaceri sau concediu cat mai mult. In curand aceasta aplicatie o sa fie disponibil si pentru versiunile pentru mobil, fiind necesar doar sa fiti conectat la un serviciu de internet.Calculator distante rutiere este o aplicatie dedicat romanilor de pretutindeni atat de la noi din tara cat si din afara, si care este utila atat celor care calatoreesc des cat si turistilor si celor care calatoresc ocazional. Acest tool a fost facuta in necesitatea de a ajuta oamenii in a fixa bugetul pentru calatoria lor.Acest calcul trebuie sa ia in considerare mai multi parametrii , spre exemplu daca drumul este parcurs de un autovehicol sau om sau biciclist sau motociclist. Tot aicea trebuie luat in calcul ca acel mijloc de transport poate merge pe o autostrada sau pe un drum national sau chiar neasfaltat sau forestier. Deci in concluzie calculul unei distante rutiere se face mult mai complicat deca au multi idee.distante rutiere - http://www.distanterutiere.seowebconsulting.net ">calculator distante rutiere ?perimete totodata si printarea hartii cu statisticile acestuia in cazul in care trebuie inmanat unui sofer sau ceva.?
Aplicatiadistante rutiere se afla in deplina dezvoltare si va fi mereu actualizata. In curand va aparea versiunea pentru mobil , atat android cat si IOS sau blackberry.?
In ideea in care aveti sugestii sau indicatii avem deosebita placere de a le asculta , astfel incat aplicatia sa devina cat mai utila pentru publicul larg.?Este bine sa retineti ca , aceasta aplicatie are scop informativ si nu are functii de GPS, drept urmare aplicatia calculator pentru distante rutiere NU isi asuma nici o responsabilitate pentru nici o dauna produsa de aplicatie.